Контрера е председател на Областния комитет на ВМРО за град София,

...
Контрера е председател на Областния комитет на ВМРО за град София,
Коментари Харесай

Контрера: Кандидатурата на Хекимян е несериозна и е обида не толкова към софиянци, а към избирателите на ГЕРБ

Контрера е ръководител на Областния комитет на Вътрешна македонска революционна организация за град София, два мандата е общински консултант в Столичен общински съвет и е бил ръководител на Комисията по превоз и пътна сигурност към СОС. Известно е, че на свое разширено съвещание Областният комитет на ВМРО-София взе решение да номинира Карлос Контрера за претендент от Вътрешна македонска революционна организация за кмет на Столична община, както и за лидер на листата с претенденти за общински съветници в София. 

Контрера разяснява Антон Хекимян, който е претендентът на ГЕРБ-СДС за кмет на София за локалните избори, които ще се проведат на 29 октомври. Ето какво написа той в персоналния си профил във Фейсбук:

" Кандидатурата на Антон Хекимян е несериозна. Тя е засегнатост не толкоз към софиянци, а към гласоподавателите на ГЕРБ, които единствено в границите на година ще бъдат предадени за повторно. Това е подарък за ППДБ, не тъй като Хекимян няма качества, а тъй като не е подготвен, квалифициран по проблемите на града. Както през 2016г. Борисов подари успеха на Радев, по този начин в този момент желае да я подари на ППДБ.

Ние няма да допуснем сглобката да съсипе и София. Десните, консервативни, патриотично настроени хора в София имат своя избор! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР